Læs historien om mit tangomaleri
Tangoundervisning

Når først man har fået tangoen ind under huden, kommer lysten ofte til at formidle sin begejstring til andre. Det skete også for mig, så i 1999 begyndte jeg så småt at undervise i argentinsk tango.

I starten var det mest på opfordring fra venner og bekendte, som gerne ville samle en gruppe mennesker, der var nysggerige efter at prøve kræfter med den argentinske tango. Derefter blev det enkeltstående workshops, og i 2001 startede vi Tangolegestuen som et fast ugentligt undervisningsted i København.

Da jeg i 2005 flyttede til Bursø syd for Maribo flyttede min undervisning med sydpå - først med ugentlig undervisning i Vordingborg - derefter i Nykøbing F. og - for en kort periode - i Birket på Lolland. Fra 2005 har jeg løbende haft tangohold - primært i Nykøbing F, men også i Nakskov og Nørre Alslev.

Udover ugentlig tangoundervisning (se under holdundervisning), laver jeg introduktionskurser af kortere varighed og tager gerne ud til private arrangementer eller firmaarrangementer og introducerer tangoen til interesserede.

Endelig har jeg de senere år også givet en del privattimer.


"Dit smil og altid gode humør smitter af, og de to dansetimer føles som 2 minutter. Man er altid glad efter at have været i dit samvær. Vi forsøger at blive elegante i dansen. Og kæmper i smil og latter med vores krop og ben, og pludselig går dansen som en leg. Du er altid rigtig god til at forklare og vise nye tiltag i dansen."
Monica Olsen
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk