Læs historien om mit tangomaleri
Arrangementer

Det sker, at vi laver nogle særlige tangorrangementer udover den ugentlige undervisning og tangoweekends med workshops. Sammen med John Rask har jeg ved flere lejligheder været rundt og fortælle om og optræde med tango med det formål at skabe større interesse for dansen her på Sydhavsøerne.

Noget ganske særligt er vores Tangoweekender på Fuglsang. Siden 2010 har vi afholdt både Midsommertango og tangonytårskur. I 2014 er der foreløbig planlagt to weekendarrangementer: Maskebal i weekenden den 1. - 2. marts 2014 samt Midsommertango i weekenden den 21. - 22. juni 2014. Programmet for Maskeballet kan du se her . Når programmet for Midsommertango er fastlagt, vil du kunne finde det her på min hjemmeside. Er du nysgerrig efter at vide, hvad tidligere deltagere har sagt om bl.a. Midsommertango, kan du se en række citater her!

Siden november 2011 har vi haft en månedlig milonga på Fuglsang - Milonga Mundana, som afholdes en søndag eftermiddag hver måned. Datoer bliver sendt rundt via min mailingliste, men du kan også holde dig orienteret her på hjemmesiden.

Et andet arrangement, vi har afholdt et par gange, er en sommerpicnictur til Skelsnæspavillonen ved Maribosøerne. Alle medbringer madkurv og drikkevarer, og så tager jeg musikken med ud til den lille, men meget hyggelige pavillon i skoven.

Har du idéer til en tangobegivenhed, som kan være med til at udbrede glæden ved den argentinske tango, er jeg lydhør. Bare send mig en mail med din idé, så vil jeg overveje, om det er noget, jeg vil gå videre med!"Ulla laver spændende Tango-arrangementer, uden for undervisningsrammen. Hun gør en stor indsats, for at der kan danses tango på sydhavsøerne - sidst et fantastisk weekend Tango-arrangement på Fuglsang herregård."
Annette og Anders Rousing

Se flere citater her
Picnic ved Skelsnæspavillonen
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk