L�s historien om mit tangomaleri
Privattimer

Ønsker du at fordybe dig og komme hurtigere ind til kernen af den argentinske tango, er privatundervisning den oplagte mulighed.

Privattimer giver dig et mere intensivt forløb, der tager udgangspunkt i netop dine behov, og du kan via privatundervisning hurtigere tilegne dig grundlaget for en velfungerende og smuk dans.

Privattimer kan derudover være et springbræt til at hoppe på et igangværende tangohold, hvis du ikke har haft mulighed for at være med fra start.

Prisen for en privatlektion (ca. 1 times varighed) er 325 kr. for en person. En privatlektion for et par koster 375 kr. Denne pris forudsætter, at I selv har et brugbart lokale til rådighed (dvs. med et glat gulv af passende størrelse). Eventuel lokaleleje lægges oveni i prisen. Ved køb af to lektioner i træk er prisen hhv. 575 kr. for en person og 675 kr. for et par

Ved længere kørsel kan der eventuelt blive tale om et tillæg til prisen.

Kontakt mig, hør om mulighederne og få et tilbud!


Dine indlæg med kun at gå til tonerne/rytmen er enkle og giver en oplevelse af at være inde i musikken. Jeg finder din anvendelse af metaforer (gå som en panter, ride på bølgen) meget brugbart, fordi billederne fæstner sig i min hukommelse - indtil jeg selv - måske en dag - går som en panter.
Renate Baumann
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo40618168uo@dialogogdans.dk