Læs historien om mit tangomaleri
TangoRetreat

I 2008 indledte jeg et samarbejde med Anne Moloney på Fejø med det formål at kombinere vores kompetencer inden for dans og fordybelse. Samarbejdet har blandt meget andet resulteret i vores TangoRetreat, som vi gennemførte første gang i januar 2009.

Idéen med TangoRetreat er at sætte fokus på nærvrær og fordybelse gennem dans. Vi anvender den argentinske tango som en metode til at skabe nærvær i samværet med din partner. Dansen skabes i nuet og forudsætter god kontakt og balance - både i dig selv og i forholdet til partneren.

Gennem tango, body focus og afspænding arbejder vi med indre ro, ligeværdighed, gensidig respekt og evnen til at sende og modtage budskaber.

Fejø Retreat lægger hus og have til. Her er plads til at være den, du er. Her er højt til himlen og plads og tid til at fordøje og mærke dig selv. Livet er enkelt og maden er vegetarisk og overvejende økologisk med masser af frugt og grønt, lokalt produceret i det omfang det er muligt.

Læs mere om TangoRetreat i vores folder, som du finder her til højre!

"Jeg har lyst til at give dig noget feedback på din undervisning, fordi det var så godt! Jeg oplevede dig som værende entusiastisk, tålmodig og grounded, og du er usædvanlig god til at lære fra dig. På mig virker du også MEGET kompetent som danser. Når det drejer sig om at lære dans, kan jeg godt give hurtigt op normalt, men jeg fik meget ud af det og kedede mig ikke et sekund, selv om jeg var meget træt, da vi begyndte."
Mick Moloney
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk