Læs historien om mit tangomaleri
Tango på Fuglsang

Sidste tango på Fuglsang
I 2010 afholdt jeg mit første tangoarrangement på Fuglsang Herregård, og gennem de følgende år har slottet dannet de smukkeste rammer om mange, dejlige timers tango i hyggeligt selskab med en masse skønne mennesker. Muligheden for at lave tango på Fuglsang ændres nu i 2017, så jeg vælger at stoppe efter næsten 8 år. Jeg håber, rigtig mange af jer vil være med til at sætte et smukt punktum ved vores sidste tango på slottet lørdag den 11. marts, hvor vi holder "afdansningsbal"! Læs mere HER

Midsommertango
Siden 2010 har Fuglsang Herregård dannet rammen om et tangoarrangement i weekenden op til Sankt Hans. Herregården er det perfekte sted til en tangoweekend med slottets særlige atmosfære, som oser af historie og højtidelighed og samtidig rummer en afslappethed og følelsen af at være hjemme.

2016 blev sidste Midsommertango på Fuglsang, - men måske opstår den årlige Midsommertango i ny form. Nærmere om det senere.

Milonga Mundana
Søndag 13. november 2011 åbnede vi for første gang dørene for Milonga Mundana - en eftermiddagsmilonga, som typisk er blevet afholdt en søndag hver måned. Milonga Mundana betyder noget i retning af "Den jordnære milonga", og selv om vi danser i herskabelige omgivelser, er stemningen uformel, varm og venskabelig. Vi hører tit fra dansere udefra, at de føler sig rigtig velkommen her i Sydhavsøernes tangomiljø. Og vi er mere end glade for at byde alle indenfor!

Fastelavntango med Maskebal
I 2014 tog vi hul på endnu en tradition: Maskebal på Fuglsang! Det har været festligt og farverigt - et arrangement, der bød på både workshops, live musik og et festligt maskebal lørdag aften.

"Tusind tak for dette dejlige arrangement i disse utrolig smukke lokaler. Tak for din måde at være på både som menneske og underviser." Kærligst Vivi

"Dette er meget vanedannende, så vi håber på rigtig mange arrangementer fremover. Godt klaret Ulla."
Hanne & Poul
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk