Læs historien om mit tangomaleri
Tangolegestuen

Gode tangodansere over hele verden ved, at udfordringen i tangoen ikke er at lære nye trin, men at mestre det helt grundlæggende i dansen - primært måden at gå. Det kræver balance, den rigtige holdning og fatning, smidighed og ikke mindst evne til at bruge musikken.

I 2001 skabte jeg - sammen med John Rask, Marianne Hansen og Niels Krohn - et nyt undervisningsforum - Tangolegestuen, som beskæftiger sig med basen i tangoen - og i mindre udstrækning med trin. Legestuen fungerede i perioden 2001 - 2005 som et fast drop-in undervisningssted i København, mens vi i dag tager ud og underviser på opfordring.

I Legestuen lægger vi stor vægt på at gøre deltagerne i stand til at håndtere de enkelte byggeklodser i dansen, så de kan skabe deres egen tango.

Samtidig lægger vi vægt på at skabe et afslappet og kreativt miljø, der giver plads til at prøve nye ting af - og at kunne dumme sig. Formålet med Legestuen var oprindeligt også at tilbyde et socialt rum - et sted, hvor nye og mere rutinerede tangodansere kan mødes.

Send en e-mail, hvis I gerne vil høre mere om Legestuens idéer og muligheden for at arrangere en "TangoLegestue" hjemme hos jer.

Læs også John Rasks blog om læring i Legestuen: bedreit.dk/category/learn/
Holdundervisning
Privattimer
Workshops
Arrangementer
Tangolegestuen
Lidt tangohistorie


"Ulla var den kreative kraft i TangoLegestuen. Med sine mange idéer og anderledes måder at gå til tangoen på fik hun kreativiteten til at blomstre i vores lille team. Og det blev ikke blot ved snakken. Ulla tog altid fat på det praktiske og fik udført sine ideer med samme entusiasme og gå-på-mod som i idé- og planlægningsfasen."
Marianne Hansen / medunderviser
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk