Læs historien om mit tangomaleri
Profil

Efter 15 år inden for HR-området etablerede jeg firmaet UConsult, som primært beskæftiger sig med kursusvirksomhed inden for temaerne ledelse og kommunikation. Dialog & Dans er en form for underafdeling af UConsult, hvor dans og bevægelse er de primære teknikker til at skabe større bevidsthed om bl.a. samspillet på arbejdspladsen.

Jeg er uddannet cand. merc. i personaleudvikling og arbejdspsykologi, organisationsteori og generel psykologi, og min erfaring inden for HR dækker dels det personalepolitiske aspekt via arbejdet med værdigrundlag, interne regler og udviklingsværktøjer, og dels det pædagogiske i form af udvikling og afholdelse af kurser, seminarer og teambuildingsaktiviteter.

Min danseerfaring går mange år tilbage - først inden for sportsdans, hvor jeg tog mine første trin som 4 årig. Derefter har jeg beskæftiget mig med bl.a. jazzballet, showdans, jitterbug og step, og - i en mere moden alder - har jeg dyrket salsa, argentinsk tango og Lindy Hop.

Som underviser har jeg primært erfaring med argentinsk tango, og i mindre skala med salsa og swing. Jeg har undervist i tango i knap 20 år og har desuden optrådt i mange forskellige sammenhænge - bl.a. med det formål at dele min begejstring for tangoen med andre.
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk