Læs historien om mit tangomaleri
Kommunikation og samarbejde

Omdrejningspunktet i mit professionelle virke har været arbejdet med at udvikle og styrke samspillet mellem mennesker.

Jeg har primært beskæftiget mig med udvikling af ledere og medarbejdere i organisationer - primært i den private sektor, og gang på gang har jeg konstateret, at der er en række paralleller mellem på den ene side det, der fungerer godt i arbejdmæssige sammenhænge, og det, der gør det muligt at få en dans - i særdeleshed en argentinsk tango - til at fungere.

Det drejer sig langt hen ad vejen om at indgå i kontakten med andre mennesker med åbent sind og ønsket om at opnå gode resultater sammen. Det handler også om at tage sit personlige ansvar for, at det lykkes, og acceptere når det ind imellem er op ad bakke.

Lydhørhed, ansvarlighed, åbenhed og vilje til at finde fælles løsninger er nøglebegreber - både i samarbejdet på arbejdspladsen og på dansegulvet. Og det vil aldrig skade, hvis man møder verden med et smil på læben og et glimt i øjet!


"På mig indvirker din varierede måde at undervise i tango på, på flere planer: Jeg finder helt ind til mig selv, glemmer omgivelserne for en stund, giver mig helt hen til min partners energi og bevægelser."
Renate Baumann
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk