Læs historien om mit tangomaleri
Få et tilbud

Aktiviteter, hvor dans og bevægelse er den væsentligste metode, kan variere fra et socialt indslag af en times varighed til et kursus, der strækker sig over flere dage. Der vil være stor forskel på det udviklingsarbejde, der ligger i fx et traditionelt tangokursus, et gå-hjem-møde og et 3 dages lederkursus, og derfor er det ikke muligt at opstille en generel prisliste.

Prisen på en aktivitet afhænger af flere forhold: Varigheden, deltagerantallet, målgruppen og hvor skræddersyet, arrangementet skal være.

Da udgangspunktet for mig er interessen for de mange paralleller mellem den traditionelle dans og dialogen på en arbejdsplads - samt min egen begejstring for at bruge dansen i en utraditionel sammenhæng, så finder vi sikkert en pris, der passer til jeres budget.

Send mig en e-mail på uo@dialogogdans.dk med en beskrivelse af, hvad I godt kunne tænke jer at bruge dansen til, så vil jeg hurtigst muligt vende tilbage med et tilbud, som vi kan tage udgangspunkt i til en videre snak om jeres arrangement.
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk