Læs historien om mit tangomaleri
Form og formål

Dans kan bruges til mange formål - både i arbejdsrelaterede og i private sammenhænge. Spektret af muligheder strækker sig fra decideret danseundervisning - med det formål at lære at danse, til kursusvirksomhed med det formål at udvikle deltagernes kompetence i arbejdssituationen.

Ønsker I at ryste medarbejderne bedre sammen eller blot at have en sjov dag med arbejdskollegerne, hvor I lærer nye sider af hinanden at kende, kan dansen være en måde at styrke samarbejdet og kommunikationen på.

Handler det om målrettet kompetenceudvikling - fx med afsæt i specifikke mål - vil dansen kunne anvendes som én af flere metoder i et mere traditionelt opbygget kursus, hvor vi drager paralleller mellem erfaringerne fra de praktiske øvelser, erfaringer fra dagligdagen samt relevante teorier.

Dialog & Dans kan også være teamet for et gå-hjem-møde - fx i form af en smagsprøve, hvor deltagerne på dansegulvet afprøver mulighederne for en bedre dialog med kollegerne - eller i form af et kort foredrag om koblingen mellem fx argentinsk tango og ledelse.
Ulla OlsenMallehøjvej 2ABursø4930 Maribo3887398740618168uo@dialogogdans.dk